OTROŠKA PROSTITUCIJA na avtocesti BR-116, revščina in upanje (Meninadanca)

V Braziliji ob t.i. »avtocesti do pekla« (avtocesta BR-116), za samo nekaj evrov prodajajo svoja telesa, največkrat voznikom tovornjakov. Mladoletna dekleta kot »spolne sužnje«, med njimi so nekatere stare tudi samo 8 let, v prostitucijo velikokrat vpeljejo kar družinski člani, otroško prostitucijo pa kot zvodniki vodijo tudi lokalne kriminalne skupine.

To vsakodnevno tragedijo mladostnic je odkril britanski novinar Matt Roper, ki je se je zaradi pretresenosti preseli v Brazilijo skupaj z družino, kjer je odprl varno hišo in ustanovil dobrodelno organizacijo Menindanca, v kateri nudijo prostor vsem puncam, ki se želijo iztrgati krempljem prostituiranja. Več sto deklet starih med 11 in 17 let, je že poiskalo pomoč. Menindanca pomeni »punca pleše«, gre pa za plesno šolo, ki pomaga dekletom iztrgati se iz nevarne ulice, neodgovornih staršev, uličnih tolp, brezsrčnih uporabnikov njihovih teles, ki grobo kršijo njihove otrokove oz. človeške pravice.

Drugi del videa nosi naslov »Dragi uporabnik«. Gre za pismo voznikom kamijonov, ki izkoriščajo dekleta za spolno potešitev.

11-letna Leilah spolne usluge nudi za 15 evrov: »Po telesu imam številne modrice, saj me vozniki pogosto kar vržejo iz vozila, ko je stvar opravljena,« pravi 11-letnica.

16-letna Mara je priznala, da se je začela s prostitucijo ukvarjati, ko je štela komaj 11 pomladi. Sosed, ki je skrbel za njo, ko je bila njena mati v službi, jo je prisilil v tovrstno početje. Večkrat jo je posilil, potem je še zanosila. Prisilil jo je, da je naredila splav, danes pa so njeni zvodniki člani lokalne kriminalne združbe.

13-letno Mariano je na ulico odpeljala mati Maria. Večkrat je ob cesti čakala z njo in se s strankami dogovarjala za ceno. Če so bili moški nezadovoljni, so jo pretepli. »Z denarjem sem si kupovala cigarete. Moja mati me nikoli ni imela rada, toda zdaj mi vsaj ni treba vsega denarja dajati njej,« je www.john330.co.uk

DESCUBRA COMO GANHAR DE 1 A 5 MIL POR MÊS TRABALHANDO EM CASA USANDO O FACEBOOK 

"Você vai aprender trabalhar na internet no trafego orgânico, aprender do zero como construir um negócio online."


Passo a passo simples, que pode ser implementado por qualquer pessoa, mesmo que não tenha conhecimento algum com marketing digital.


Pra você que já trabalha com Marketing Digital mas ainda não tem uma ideia clara de como empreender na internet e precisa de um norte para iniciar com força total.


Acesso ao grupo secreto no Facebook para os alunos Afiliado Orgânico onde poderão interagir comigo otimizando assim seus resultados.Seja um Afiliado Orgânico e Estará a 7 AULAS de Sua Primeira Venda


http://bit.ly/blogafiliadoorganicoVisite os Sites ParceirosGrátis Dicas Online


Android Passo a Passo


Blog do Pedro


Blog Lucro Certo


Esquadrão Resgate

Postagens mais visitadas deste blog

Febre Amarela 2018: Vacina - Sintomas e Dúvidas

Blog de Noticias Petrolina em Destaque

Fronto - Burlar App Com Codigo Hackeado (como ganhar dinheiro na internet com android

Como ganhar CURTIDAS no FACEBOOK fácil e rápido {2017-2018} 《ATUALIZADO》